Over ons

Let’s Meet

Casa Magica is een droom van Mayke & Alex die werkelijkheid wordt. De droom begon met een wens van Mayke om een eigen plek te hebben in Ibiza. Ze fantaseerde over een eigen locatie waar ze haar populaire Inner Beauty Retreats kon gaan organiseren. Ondertussen had Alex een soortgelijk idee en hoopte ze op een plek waar zij haar workations kon hosten; reizen waarin werken en persoonlijke ontwikkeling samenkomt.

Beide ondernemers zagen de locatie als een kans om de impact van hun bedrijf te vergroten door zelf een locatie te bouwen die precies aansluit bij wat zij hun gasten willen laten ervaren. En nog belangrijker: deze plek zou ook hun eigen thuis worden waar ze de deuren open gooien voor andere mooie mensen met een missie of op een zoektocht.

De fantasieën en visies van Mayke & Alex kwamen samen toen de camper van Alex kapot ging en ze in het tijdelijke onderkomen van Mayke in Ibiza mocht verblijven tot haar bus gemaakt was. De dagen verstreken en de gesprekken werden dieper tot het punt dat hun plannen elkaar ontmoetten. Een explosie van enthousiasme was het gevolg van het idee dat Mayke & Alex samen hun plannen zouden voegen in één locatie die zij samen vorm zouden geven.

Tot Mayke op een dag niet lang daarna plots met een locatie kwam en Alex een telefoontje kreeg: “Kan je morgenochtend komen kijken en meteen drie maanden huur in cash meenemen?” Dat was het begin van Casa Magica…

Meet Mayke

Mayke is een visionair die de wereld en het leven bekijkt op geheel eigen manier. Ze ziet en voelt wat voor anderen onzichtbaar is en vanuit daar laat ze anderen leren en groeien. 

Het is Mayke haar missie om zoveel mogelijk mensen in hun puurste kracht te zetten, zodat zij volle bak kunnen stralen en creëren wat de wereld nodig heeft. Dat doet ze met haar life-changing Inner Beauty Retreats, haar online programma’s en 1:1 mentorships voor ondernemers.

Casa Magica is een plek waar al haar visies en ideeën samenkomen in haar ideale manier van leven die ze nu ook mogelijk maakt voor anderen.

Meet Alex

Alex is nomad ondernemer en staat, als eigenaar van Meetings in the Sun, in de frontlinie van de remote revolutie. Het is haar missie om mensen te laten zien dat er meer mogelijke manieren van werken zijn dan de standaard 9-5 norm op kantoor. 

Zelf werkt ze aan haar dromen vanuit intuïtie. Je kunt alleen luisteren naar je eigen intuïtie als je daar de tijd en ruimte voor neemt en daarom vond ze het ook zo mooi om samen met Mayke Casa Magica te bouwen. 

Een plek waar aan dromen gewerkt kan worden, maar wel in een ritme wat bij je past en waar in elk werkschema genoeg ruimte is voor rust en reflectie.

WELKOM BIJ CASA MAGICA

Toen wij volmondig ja zeiden tegen ons droomhuis wat staat op 20.000 m2 behorende grond wisten we één ding heel zeker: wij gaan onze eigen groente, fruit en kruiden verbouwen. Zo gezegd, zo gedaan. Alle kamerprijzen zijn inclusief vrij plukken en eten van onze homegrown tomaten, meloenen, aardbeien en courgettes. We gaan niet alle groente en fruit opnoemen, want dan zijn we nog wel even bezig. Het ligt uiteraard aan het seizoen wat er groeit.

Close